Rasol de porc cu cartofi

de -Licurici- in Porc, 16 Iul 2019 | 3643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de porc;
  • 4-5 cartofi;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • condimente pentru carne de porc;
  • condimente pentru cartofi;
  • sare;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu cartofi:

Carnea se spala, apoi se amesteca cu condimentele pentru carne de porc si sare, dupa gust.
Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.
Se pun impreuna intr-un vas termorezistent, se adauga un pahar de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 2ore. Din cand in cand se mai amesteca si se intorc pe partea cealalta.
La final, se presara patrunjel tocat.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu muschi afumat la cuptor